NIEUWE site: www.snuffelhuis.nl

Over ons

Het Snuffelhuis zegt eigenlijk al veel. Bij ons kun je komen snuffelen of digitaal snuffelen tussen heel veel leuke spullen uit grootmoeders tijd. Van keukenspullen, porselein, houten benodigdheden tot kleine en grote meubels. Wij zorgen voor een regelmatig wisselend aanbod en hebben altijd wel weer iets nieuws te bieden.

Zo moeder zo zoon…Het virus van voorliefde voor antieke of brocante spullen is niet uit de lucht komen vallen. Moeder begon met het her en der verzamelen van leuke oude meubels, Art Deco en Art Nouveau lampen, fotolijstjes en serviesdelen. Door het enthousiasme van moeders is bij de zoon de liefde ook geboren. Hij doet niets liever dan op zoek gaan naar dat ene meubelstuk dat ontbreekt, of het mooiste serviesstuk dat past bij een bepaald gerecht. En zo gebeurde het dat Het Snuffelhuis ontstond.

Het Snuffelhuis staat voor kwaliteit en duurzaamheid. Al onze spullen zijn van goede kwaliteit.Door deze tweedehands spullen te redden van de ondergang, eventueel op te knappen en aan liefhebbers weer aan te bieden, leveren wij ook onze bijdrage voor een duurzamere maatschappij. Tenslotte, niets is zo duurzaam of milieuvriendelijk als het kopen van al bestaande spullen!

Aanbod. Wij hebben een steeds wisselend aanbod, gebaseerd op wat er op dat moment beschikbaar is. Via onze nationale maar zeker ook internationale contacten, kunnen wij steeds beschikken over nieuwe spulletjes. Wij concentreren ons in eerste instantie op Antieke spullen en brocante spullen uit grootmoeders tijd. Je kunt hierbij denken aan prachtige strakke Art Deco of Amsterdamse School stukken, tot weelderige Art Nouveau spullen. Maar ook aan serviesdelen van vóór 1900 tot ver in de jaren zestig en zeventig. Maar ook voor prachtige eikenhouten meubelstukken zoals tafels en stoelen en allerlei leuke decoratieve spulletjes kun je bij ons prima terecht!

Op zoek? Ben jij op zoek naar dat ene missende kopje, een Art Deco meubelstuk of wat dan ook en kun je het zelf niet vinden? Geen nood, wij gaan graag voor je op zoek! Via onze vele contacten komen wij nog wel eens wat tegen.Mocht je zelf iets kwijt willen, dan houden wij ons ook aanbevolen om het van je over te nemen! Neem gerust contact met ons op!

Wij hopen je vaak op onze blog te mogen informeren over leuke weetjes en interessante artikels over Het Snuffelhuis en over brocante in het algemeen. Hopelijk inspireert het jou ook en kom je hierdoor op leuke nieuwe ideeen voor je eigen huis & tuin!

Met eigen ogen ons aanbod zien? Breng ons een bezoekje! Op afspraak ontvangen wij je graag in onze winkel en laten we je ons aanbod zien! Stuur ons een mailtje en we maken een afspraak met je!

Voor meer informatie over ons, kun je ons via onderstaande methoden bereiken:

email: hetsnuffelhuis@hotmail.nl

Facebook: Klik hier

Twitter: Klik hier

onze blog: Klik Hier

Advertenties

Commentaren op: "Over ons" (3)

  1. Wil Krooman zei:

    Ik zou graag willen weten waar het winkeltje is om eens een bezoekje te brengen. Ik ben in het bezit van 4 cambridge ivory kop en schotels, creme met grijze bloemen.

  2. hallo, ik ben heel erg geinteresseerd in de agenda met Marilyn Monroe op de voorkant. Ik kan hem nergens vinden maar zag hem bij u op de site staan. Heeft u deze nog en zoja zou ik hem dan kunnen bestellen.
    mvg V.Bond Pbond@ziggo.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: